U wilt een walking dinner in Amstelveen boeken?

610 Daan_s kitchen

Voor wat voor feestje of evenement je ook een walking dinner in Amstelveen wilt boeken, bij Daans Kitchen ben je aan het juiste adres. Daans Kitchen is opgericht door Daan, die 15 jaar lang als projectmanager bij een verzekeringsmaatschappij werkte. Toen ze besefte dat haar hart bij het koken lag is ze begonnen met het aanbieden van haar catering diensten. Je kunt nu bij haar terecht voor diverse soorten catering, welke allemaal vers worden bereid en geleverd op locatie. Denk maar eens aan een heerlijke high tea, een picknick of dat walking dinner in Amstelveen. Deze laatste is perfect voor mensen die een heel casual feest organiseren, en er niet van houden om aan tafel te dineren. Tijdens een walking dinner kun je namelijk gewoon rondlopen en met iedereen kletsen, terwijl de kleine gerechtjes worden rondgebracht. Dit concept zie je heel vaak op bruiloften of jubileums, omdat het een meer ontspannen sfeer geeft dan dineren aan tafel.

Wat eet je tijdens een walking dinner in Amstelveen?

Als je bij Daans Kitchen aanklopt voor de bereiding van je walking dinner in Amstelveen kun je in overleg tot een menu komen. Je kunt aangeven wat je lekker vindt, maar ook kiezen uit een selectie gerechtjes die op de website van Daans Kitchen staan, zoals:

  • Spinazie-manchego quiche
  • Japanse witte koolsalade
  • Pompoensoep met korianderolie en croutons
  • Apple crumble
  • Lamstajine met dadels

Zoals je ziet houdt Daan wel van aparte gerechtjes. Ondanks dat zo’n walking dinner heel ontspannen oogt wil dat dus niet zeggen dat je geen luxe gerechtjes kunt serveren. Daarvoor ben je bij Daans Kitchen namelijk aan het juiste adres!

Een walking dinner of liever kleine hapjes?

Je kunt natuurlijk Daans Kitchen inschakelen om het complete diner te verzorgen, maar ook voor kleinere hapjes kun je bij Daan terecht. Wat late rop de avond bijvoorbeeld, vinden veel mensen het leuk om een aantal keer rond te gaan met hapjes als loempia’s, mini burgers, chicken wings, etc. Daan bereidt al deze hapjes met liefde, en ze kan zelfs een heerlijke afsluiter maken zoals een zoete crumble met gekarameliseerde appel of zelfs een creamy chocolademouse in een chic glaasje. Alle hapjes worden uiteraard geleverd inclusief serveerplateau of bordje, zodat je niet zelf de afwas hoeft te doen. Kortom: Als je op zoek bent naar een fijn cateringbedrijf met een persoonlijke aanpak en een eigenaresse met liefde voor koken, dan ben je bij Daans Kitchen aan het juiste adres!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *