Op zoek naar een goede bruidsvisagist in Arnhem?

Bruidsvisagist

 

Als je binnenkort gaat trouwen en nog op zoek bent naar een goede bruidsvisagist in Arnhem dan moet je bij Beauties by Marlies zijn. Marlies is zowel visagiste als kapster, en dus kan zij tegelijkertijd zowel jouw bruidsmake-up als je bruidskapsel verzorgen. Veel vrouwen vinden dat een ideale combinatie, want zo hoeven ze niet meerdere mensen over de vloer te hebben tijdens hun trouwdag. Marlies doet gewoon allebei, en met haar uitgebreide ervaring weet je zeker dat je er stralend uitziet op je bruiloft. Deze bruidsvisagist in Arnhem gaat uiteraard eerst samen met jou kijken naar potentiële kapsels en looks. Je kunt haar afbeeldingen laten zien van wat je mooi vindt en hoe je er ongeveer uit zou willen zien. De meeste vrouwen laten hun haren opsteken, maar het oogt ook erg chic als je er wat krullen in laat zetten, dit hangt een beetje van de lengte van het haar af natuurlijk. Qua make-up kun je op je trouwdag natuurlijk alle kanten op. Je kunt kiezen voor een heel ingetogen look als je graag naturel over wilt komen naar je partner, of juist helemaal losgaan en super glamoureus voor de dag komen. Het is maar net waar je van houdt.

Bruidsvisagist in Arnhem voor je complete look

Doordat Marlies zowel je make-up als je kapsel kan verzorgen voor je trouwdag heb je niet meerdere personen over de vloer in de ochtend. Dit geeft veel vrouwen rust. De meesen zijn best wel zenuwachtig en vinden het dus wel zo fijn als hun bruidsvisagist in Arnhem ook hun kapsel kan doen. Op die manier heb je maar één persoon die aan je zit te plukken in plaats van twee.

 

Hoe wil je er uitzien op je trouwdag?

De meeste vrouwen weten heel goed hoe ze er op hun trouwdag uit willen zien. Als je echter nog een idee hebt dan kan Marlies je ook helpen met kiezen. Doordat ze veel ervaring heeft met het verzorgen van zowel bruidskapsels als bruidsmake-up weet ze welke look goed staat bij jou. De vorm van je gezicht en de kleur van je huid en haar zijn daarbij belangrijk. Niet elke make-up stijl staat bij elke vrouw, en Marlies kan je daar prima in adviseren. Zelfs vrouwen die het niet gewend zijn om make-up te dragen voelen zich vaak heel prettig bij een mooie naturel look, waarbij het lijkt alsof ze amper make-up dragen, maar er toch stukken frisser en verzorgder uitzien. Laat je bruidsmake-up en bruidskapsel in Arnhem dus gerust over aan Marlies van Beauties, want dan weet je zeker dat je gaat stralen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *