Armbandje met telefoonnummer

Gratis stockfoto met aan het leren, aan het studeren, aanpak, apparaat

Bij persoonlijk voor jou koop je het leukste armbandje met telefoonnummer. De armbandjes worden op maat gemaakt. Doordat het armbandje op maat gemaakt kan worden, kun je ook kiezen tussen een gewoon armbandje en een enkelbandje. Je hoeft alleen de omtrek van de pols of enkel door te geven en ze maken het armbandje perfect op maat.

Op het armbandje staat je telefoonnummer. Dit nummer kunnen ze internationaal noteren zodat altijd en overal duidelijk is waar naartoe gebeld kan worden. Het armbandje geeft je veiligheid. Zo kun je onbezorgd met je kind op pad. Zowel voor je kind als voor jou is het fijn om te weten dat iemand je meteen kan bellen als je kind weg gedwaald is.

 

Persoonlijk armbandje voor kinderen

Het voordeel van dit armbandje is dat het bandje gemaakt van elastiek is gemaakt waardoor het prettig zit. Zo voorkom je dat het bandje te straks zit en voorkom je ook dat het bandje ergens achter blijft haken. Door het materiaal blijft het armbandje tijdens het spelen goed zitten. Doordat het armbandje licht is, kleurrijk en comfortabel voorkom je dat je kind het armbandje af doet.

 

Kleurrijk armbandje met telefoonnummer

Het armbandje is daarnaast ook nog eens heel kleurrijk. Zo kun je kiezen voor een hippe kleur of regenboog armbandje. Je kunt ook kiezen voor minder opvallende kleuren zodat het een heel subtiel armbandje wordt. Het armbandje kun je helemaal naar je smaak uitzoeken. Het is dus helemaal geen standaard SOS bandje maar een leuke mode armband. Het fijne is dat SOS bandjes en armbandjes met een telefoonnummer tegenwoordig normaal is. Dit armbandje is dus extra leuk waardoor het bij veel kinderen een leuk en populair accessoire is.

Customized armbandje

Het telefoonnummer staat met duidelijke kralen op het armbandje. De kralen naast het telefoonnummer zijn gekleurde kraaltjes die je zelf uit kunt kiezen. Zo kun je het armbandje helemaal fleurig om jouw smaak aanpassen. Zo ziet het armbandje er ook nog eens leuk uit.

Het armbandje kun je helemaal op customizen. Je kunt je eigen kleuren kiezen om het armbandje helemaal naar jouw smaak te maken. Ze hebben verschillende kleuren voor de kralen. Naast effen kleuren zijn er multicolor kraaltjes met gekleurde strepen. De kralen naast het telefoonnummer kun je een andere look geven door een kraal met een hartje te kiezen. Bij de sluiting kun je kiezen voor een letter of gekleurd hartje. Het elastieken touw heeft ook een leuke kleur die past bij de kralen. Zo past het armbandje of enkelbandje helemaal bij jouw smaak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *