Een nieuw interieur zonder grote verbouwing: hoe doe je dat?

Meubelspuiterij Leiden

Een volledig nieuw interieur kost veel tijd en geld. Bovendien zit je ook nog lange tijd in de troep. Hierdoor is ook je dagelijkse structuur een beetje verdwenen. Een verbouwing in je huis kost dus meer energie dan je in eerste instantie had voorzien. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je huis een nieuwe look te geven, zonder al het gedoe dat er normaal gesproken bij komt kijken. Vaak zijn deze opties nog een stuk voordeliger dan een grootschalige verbouwing. Wil jij weten hoe je dit aanpakt? Lees dan zeker verder!

#1 Meubels laten spuiten

Meubelspuiterij Leiden helpt je met al je meubels een nieuwe look te geven. Ze draaien zelfs hun hand niet om voor complete keukens en ingewikkelde meubels. Een goede meubelspuiterij bespreekt al jouw wensen en gaat op die manier aan de slag.  Het overspuiten van jouw favoriete items wordt zo strak gedaan dat je het daarna niet meer herkent.

#2 Meubels bekleden met stof

Je kan je meubels laten spuiten, maar je kan ze ook laten bekleden. Dit wordt vooral gedaan met banken en zittingen van stoelen. Ook dit kun je zelf doen. een professionele stoffeerder doet het natuurlijk veel beter en netter. Je bent je meubels even voor een paar dagen kwijt, maar daarna komen je stukken weer terug met een nieuwe look.

#3 Andere kleur op de muur

Je hoeft niet je volledige huis om te gooien voor een ander interieur. Een klein stukje kan al voldoende zijn om je huis een andere uitstraling te geven. Wat dacht je van één muur in een andere kleur laten schilderen? Kies dan wel voor de muur waar het licht op valt. De kleur weerkaatst dan door de hele woonkamer. Dat geeft je het gevoel dat je in een ander huis bent.

#4 Accessoires omwisselen

Heb je überhaupt geen zin om de meubels aan de kant te schuiven? Andere accessoires in de woonkamer maakt ook al veel verschil. Dit hoeft trouwens ook niet heel duur te zijn. Bij budgetwinkels haal je al veel leuke items tegen een lage prijs. Nieuwe gordijnen kunnen je huis ook al een heel andere look geven. Je zal zien dat je huis ervan opknapt.

#5 Nieuwe lampen

Verlichting is bepalend voor het aangezicht van bijvoorbeeld je woonkamer. Lelijke lampen kunnen echt afbreuk doen aan de inrichting. Kies lampen in een andere stijl om je interieur net even een andere twist te geven. Kies dan wel voor led lampen om te besparen op je energierekening.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *