Je bedrijfsauto laten wrappen

car wrap

Het is al jaren een gewilde optie onder ondernemers om je bedrijfsauto’s te laten wrappen. Door te kiezen voor een Car wrap zorg je voor een rijdend visitekaartje voor je bedrijf. Dit is natuurlijk een ideale manier van reclame maken voor je bedrijf. Afhankelijk van hoelang bedrijfsauto’s binnen het bedrijf blijven biedt het nog andere voordelen, als deze namelijk snel afgeschreven worden dan kan het laten wrappen van de auto’s zorgen voor een hogere verkoopwaarde. De laklaag wordt namelijk niet aangetast en na het verwijderen van de wrapfolie ziet die er exact hetzelfde uit als voordat de auto ingepakt werd. In dit artikel vertellen we je alles over car wrappen.

Een bedrijfsauto wrappen

Naast dat het een rijdend visitekaartje voor je bedrijf is en het je naamsbekendheid binnen de omgeving oplevert waar je je werkzaamheden uitvoert biedt het nog meer voordelen om je bedrijfsauto’s te laten wrappen. Een van de voordelen was hierboven al genoemd, de originele laklaag wordt na het verwijderen van de wrap zonder schade weer zichtbaar. Hierdoor zullen je auto’s een hogere verkoopwaarde hebben. Een ander groot voordeel is dat je zelf kan kiezen welk design je wilt voor de auto’s. Naast het kiezen voor je logo en bedrijfsnaam kan je de auto helemaal laten wrappen in een kleur die de aandacht trekt als je dit graag wilt. Iedereen herinnert zich die kanariegele of zoetroze auto die ze onderweg zijn tegengekomen en een grote kans dat er een foto van wordt geschoten die men op social media plaatst. Niks beters dan toch als je bedrijfsnaam en logo hierop terug te vinden zijn? Betere gratis marketing kan je je niet bedenken voor je onderneming.

Kiezen voor het juiste bedrijf om je auto te laten wrappen

Het is natuurlijk slim om dit uit te besteden aan een professioneel. Je visitekaartje dient er natuurlijk ook professioneel uitzien en niet slordig. Het is bij het wrappen van een auto erg belangrijk dat de laklaag van de auto compleet glad is om zo te voorkomen dat de wrapfolie niet goed pakt. De meeste bedrijven bieden naast het wrappen van de auto ook aan om je te helpen met het design. Deze kan op de computer worden ontworpen en alle onderdelen van de auto kunnen gewrapt worden, inclusief de spiegels, motorkap, het dak, de voor- en de achterbumper. Je kan ervoor kiezen om dit geheel in een kleur te doen of te kiezen voor verschillende kleuren. Het is slim om een paar offertes bij bedrijven bij je in de buurt op te vragen en wat reviews op internet te lezen voordat je een definitieve keuze maakt voor je auto wrap bedrijf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *