Op zoek naar een gezonde maaltijdservice in Breda?

maaltijdservice

Niet iedereen heeft elke dag tijd om uitgebreid te koken, en dat is niks om je voor te schamen. Als je om die reden op zoek bent naar een gezonde maaltijdservice in Breda moet je absoluut bij Timo’s taste zijn. Daar kun je namelijk kant en klare maaltijden bestellen welke bij je thuis worden bezorgd. Timo’s taste is opgericht door Timo, die al jaren als kok werkt en een passie heeft voor lekker eten, met kwalitatief goed vlees in het bijzonder. Door jaren bij een keurslager te hebben gewerkt heeft hij geleerd hoe je vlees op zijn lekkerst klaarmaakt, en daar maakt hij dan ook graag gebruik van bij zijn maaltijdservice in Breda. Je kunt bij Timo’s Taste in Breda maar liefst 5 dagen in de week een maaltijd bestellen en bij je thuis laten bezorgen. En op dat gebied is er heel veel mogelijk. Ze variëren namelijk ontzettend veel met de recepten en je kunt dus elke dag iets anders eten. Bovendien zorgen ze er altijd voor dat er voldoende groenten in het gerecht zitten verwerkt, zodat je ook nog eens heel gezond eet. Wat wil je nog meer?

Maaltijdservice in Breda inclusief toetje

Bij Timo’s Taste snappen ze dat je niet alleen maaltijden wilt bestellen omdat je zelf geen tijd hebt om te koken, maar dat het soms ook gewoon heerlijk is om te smullen van iets dat je zelf nooit zou maken. Om jou extra te verwennen kun je dus ook van de maaltijdservice in Breda gebruik maken inclusief toetje. Je hebt daar altijd verschillende opties in, dus of je nu houdt van een schaaltje Griekse yoghurt met vers fruit of een zoeter dessert, alles kan bij Timo’s Taste. Je kunt er zelfs een voorafje bestellen, een voorgerecht dus, zodat je thuis een heus driegangendiner kunt nuttigen. En dat zonder er zelf ook maar iets voor te hoeven doen! Veel mensen maken regelmatig van deze service gebruik, omdat het stukken goedkoper is dan uit eten gaan, en ze op deze manier toch iets culinairs eten.

BBQ service in Breda

Als je een bbq aan het plannen bent in de regio Breda, maar je vindt het inkopen van alle hapjes en het vlees zo’n gedoe, dan kun je ook een kant en klaar bbq pakket bestellen bij Timo’s Taste. Zoals je hierboven al kon lezen heeft Timo een passie voor goed vlees, en dus is hij de aangewezen persoon om jullie van een heerlijke barbecue te voorzien. En uiteraard is dat bbq-pakket niet compleet zonder stokbrood, sausjes en allerlei salades. Alles wordt vers gemaakt van ingrediënten uit de buurt, en omdat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan wordt het sowieso smikkelen geblazen. Dus als je zelf geen zin hebt om die hele barbecue voor te bereiden voor een grote groep mensen, en je woont in de regio Breda, dan biedt de service van Timo’s Taste uitkomst. Smakelijk eten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *