Ben je op zoek naar een lekkere catering in Rotterdam?

983 Eten by Bibi 1

Voor wat voor feestje of evenement je ook op zoek bent naar een bedrijf dat catering in Rotterdam aanbiedt, als je houdt van Colombiaans eten moet je bij Eten by Bibi zijn. Dit is het cateringbedrijf van de Colombiaanse Viviana (spreek uit Bibiana) die sinds 2016 in Nederland woont. Ze kwam hier voor de liefde, maar miste het Colombiaanse eten heel erg, en omdat ze daar haar eigen foodtruck had wilde ze ook in Nederland een cateringbedrijf oprichten. Daar is Eten by Bibi uit ontstaan, waarmee ze catering in Rotterdam en omstreken verzorgt. De nadruk daarbij ligt uiteraard op de bekende Colombiaanse empanadas, welke door Viviana met veel liefde worden bereid.

Een catering in Rotterdam met een Latijns-Amerikaans tintje

Doordat Viviana van Eten by Bibi uit Colombia komt zie je op haar menukaart voornamelijk gerechten uit Latijns-Amerika. Deze weet ze als een van de besten te bereiden, en dat volledig volgens traditioneel recept. Maar naast empanadas kun je bij deze catering in Rotterdam ook terecht voor allerlei andere Colombiaanse lekkernijen, zoals arepa’s, patacones, sancocho’s en natuurlijk arroz con pollo. Dit laatste betekent rijst met vis, en is ondanks het Latijns-Amerikaanse tintje heel erg populair onder haar Nederlandse klanten. En natuurlijk worden al haar gerechten geserveerd met zelfgemaakte guacamole en haar bekende, pikante aji. Deze twee kun je gerust in supermarkten kopen, maar zelfgemaakt zijn ze altijd het lekkerst, zeker als je daarvoor Eten by Bibi inschakelt.

Welke smaken empanadas bestaan er allemaal?

Empanadas zijn nog niet zo bekend in Nederland, maar daar wil Viviana van Eten by Bibi verandering in brengen. Empanadas zijn een soort deeghapjes met vulling erin. Je kunt er heel veel mee variëren, en daarom heeft Viviana maar liefst vier opties op haar menukaart staan, namelijk empanadas originel (met rundvlees), met kaas, tonijn of kip. Je kunt ze dus zowel met vlees als vis maken als vegetarisch, dus ze zijn voor iedereen geschikt. Al deze empanadas worden volledig met de hand gemaakt van verse ingrediënten, en warm gegeten met de bijgeleverde dipjes (verse guacamole en de pikante aji). Ze zijn een ideale snack, maar ook geschikt als bijgerecht naast de hoofdmaaltijd. Je kunt Viviana dus zowel inhuren om een aantal snacks te verzorgen als om het complete diner te bereiden. Maar welke optie je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een heerlijke maaltijd met een latijns-Amerikaans tintje. Dat wil zeggen lekker exotisch, maar niet extreem pittig. De Colombiaanse keuken is heel gebalanceerd qua smaken, en daarom geliefd bij velen. Dus ben je op zoek naar een fijn cateringbedrijf in Rotterdam en wil je eens wat anders proberen? Schakel dan zeker Viviana in van Eten by Bibi, want zij verzorgt de lekkerste Colombiaanse catering voor jouw feest of evenement.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *