Spectaculair vermaak: een led robot

LED robot

 

Een keer echt verrassend uit de hoek komen? Een led robot is niet het eerste waar je aan denkt, maar het is een gegarandeerd spektakel. Een led robot is een speciaal futuristisch pak voorzien van allerlei led-lichtjes die afzonderlijk van elkaar aangestuurd kunnen worden. Het resultaat is dat zo’n robot ontzettend opvalt en dat is bij feestjes natuurlijk een leuke verrassing. Alsof de toekomst er nu al is in een kleurrijke verschijning.

Alle kleuren van de regenboog

Doordat het pak is voorzien van allerlei led-verlichting op verschillende plekken, is het een enorme bron van licht. In een donkere omgeving is dat een fantastisch aangezicht dat je zelden eerder hebt gezien. Wat zo’n pak zo mooi maakt is dat de verlichting alle kleuren van de regenboog aan kan nemen. Dat maakt het geschikt voor allerlei gelegenheden. Een verschijning op een verjaardag is bijvoorbeeld erg leuk, maar ook als verrassingsoptreden bij een diner kan het een leuke ondertoon opleveren.

Veel mogelijkheden

Naast de vele lichtstrips die in het pak verwerkt zijn, is een led robot ook voorzien van schermen aan de voor- en achterkant. Wil je iets aan je gasten laten zien? Heb je een speciale boodschap? De robot valt per definitie op en mensen zullen al snel even de tijd nemen om te kijken. Via de schermen kan je dan gelijk je boodschap uitdragen en dat op een ludieke manier.

Het gaat zelfs nog een stapje verder. De schermen zijn voorzien van opnameapparatuur dus de gasten kunnen er ook daadwerkelijk interactie mee hebben. Ze zien zichzelf, kunnen dingen intoetsen en meer. Dat maakt de robot multifunctioneel en breed inzetbaar. Of het nu om een feestje gaat of een zakelijke bijeenkomst. Het is perfect om het ijs te breken en de gasten te entertainen.

Laat de robot tussen de gasten bewegen
De verschijning van een led robot is op zichzelf al bijzonder, want hoe vaak zie je zoiets? Vaak is het ook mogelijk om de robot tussen het aanwezige publiek te laten bewegen. Ze kunnen met de schermen de gasten vermaken, maar ook kunnen ze lasers schieten en andere speciale shows opvoeren. Of zet een robot bij de ingang neer als welkom, perfect voor een themafeestje om gelijk de toon te zetten.

De robots zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en als je een robot op een verhoging zet, dan is het nog imposanter. Het zal een onuitwisbare indruk achterlaten, zoiets zie je immers bijna nooit.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *