Catering Maastricht

Catering Maastricht

Een receptie, een opening, een feest; wie wel eens een dergelijk evenement organiseert weet hoeveel werk daarbij komt kijken. Zeker wanneer je besluit om zelf voor de catering te zorgen. Het begint al bij de boodschappen; hoeveel mensen komen er? Hoeveel drank sla je in? Moeten er ook vegetarische of glutenvrije hapjes komen? Blijft iedereen voor het diner? Voor het organiseren van de catering van een feest dien je met veel verschillende zaken rekening te houden. Dat kost veel tijd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bereiding van de hapjes, het uitserveren, het bereiden van het diner, het tappen van bier en ga zo maar door. Is het dan ook niet veel handiger om daar iemand voor in te schakelen, die weet waar hij rekening mee moet houden omdat hij al decennia lang niets anders doet? Zoek je naar catering in Maastricht en omgeving laat je dan overtuigen door de vele verschillende mogelijkheden.

Catering voor elke gelegenheid

Geen feest is te groot of te klein of er is catering voor in te schakelen. Wil je graag op een mooie locatie een etentje organiseren voor een aantal vrienden of familie, dan kun je gerust voor een man of tien een buffet bestellen. Maar ook als je een groot bruiloftsfeest organiseert in bijvoorbeeld je eigen tuin, dan is catering een goede optie om je gasten te voorzien van een natje en een droogje. Houd je met je bedrijf een open dag? Of wil je graag bubbels serveren tijdens de opening van je nieuwe bedrijfspand? Ook dan is catering een goed idee. Door het serveren van hapjes en drankjes uit te besteden aan een gespecialiseerd cateringbedrijf houd je zelf de handen vrij en heb je alle tijd om te praten met vrienden, familie en (potentiële) klanten.

Van amuse tot dinerbuffet

Nederlanders zijn van de kaas en de worst, maar ook van het laten verrassen. Met een simpel blokje kaas en een zilveruitje kom je dus niet zomaar weg als je een feest houdt voor een speciale gelegenheid. Als je catering inschakelt krijg je bijvoorbeeld amuses gemaakt van aspergers, garnalen en zalm. Een dinerbuffet kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Een heerlijk voorafje, een diner met voor ieder wat wils en vanzelfsprekend een feestelijk nagerecht met bijvoorbeeld ijs behoort tot de mogelijkheden. Een dinerbuffet kan eveneens volgens thema, denk hierbij bijvoorbeeld aan Haute Cuisine, de Oosterse keuken of lekker Hollands.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *