Op zoek naar een huurruimte

Ruimtes huren

Pas begonnen met het opzetten van je eigen bedrijf? Ben je op zoek naar een knusse en betaalbare ruimte. Het liefst centraal in Arnhem gelegen, met een rustgevende sfeer en natuurlijk wifi! Bij de prachtige La Cappella vindt je  redelijk geprijsde ruimtes om te huren, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Van dansstudio tot conferentie kamer

Wanneer je komt op de eerste verdieping van La Capella, maak je kennis met onze indrukwekkende grote zaal. Deze veelzijdige ruimte kun je gebruiken als dans of fotostudio of als conferentieruimte. De zaal heeft een grootte van 12 bij 8 meter, tijdens de constructie van deze ruimte is authentieke kapel vorm aangehouden. Met de prachtige boogramen en gladde houten vloeren heeft deze ruimte een heel andere sfeer die zeker indruk zal maken op jouw klanten en zakenrelaties. Daarnaast kunnen de houten vloeren mooi ingezet worden tijdens een fotoshoot.

Zul jij deze ruimte voor iets serieus gebruiken als bijvoorbeeld een vergaderruimte, dan komt de keuken handig uit. Daar wachten het koffiezetapparaat en waterkoker op je. Zijn de gebakjes die je wilt serveren aan je gasten koud geworden? Geen probleem, in de ruimte vindt je ook een magnetron en een elektrische 2 pits kookplaat. Een koud glaasje sap of water aanbieden kan ook. Er zit een ijskast in de ruimte waar jij sap en andere dranken kunt opslaan. Een koude champagne voor die momenten wanneer je een nieuwe deal gesloten hebt! Last van de zon? Geen probleem je kunt de zaal overdag helemaal verdonkeren met de luiken.

De zaal beschikt ook over een goede akoestiek, welke ervoor zorgt dat de ruimte ook gebruikt kan worden door een koor of als ruimte waar zanglessen gegeven kunnen worden.

Massage praktijk

Ben jij begonnen met een masseer bedrijfje en op zoek naar een ruimte waar jij je klanten kan ontvangen? Op de begane grond van La Cappella is er een knusse ruimte die erg geschikt zou zijn hiervoor. Je zult wel zelf je eigen massage bank moeten meenemen. Deze kan verder ook als praktijk- of gespreksruimte dienen, er is een zit hoek met hoge tafel aanwezig. Je kunt deze ruimte voor een paar uurtjes of enkele dagen in de week huren.

Ook tijdens COVID-19 heeft La Cappella maatregelen getroffen. De plek is kleinschalig, je bent dus overwegend alleen of met slechts enkele mensen in het gebouw. Daarnaast zijn de nodige hygiënische maatregelen getroffen. Zo zijn jij en je bezoekers altijd veilig en COVID vrij.

Elke gelegenheid

La Cappella heeft 2 ruimtes te huur, die geschikt zijn voor haast elke gelegenheid. Als je nou een foto of massage studio wilt opzetten. Er zijn daarnaast ook maatregelen getroffen tegen het coronavirus. Daarnaast is La Cappella makkelijk te bereiken met de auto  en heeft genoeg parkeer plaats. Hij ligt net 5 minuten lopen van Station Arnhem-Presikhaaf. En is ook met de bus makkelijk te bereiken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *