Interieur ontwerper Rotterdam

Versteegh design

Een interieur ontwerper in Rotterdam biedt tegenwoordig diverse mogelijkheden. Zo kun je een interieur ontwerper uiteraard inschakelen voor een interieur ontwerp, zoals een totaalconcept van je woning of juist de inrichting van één enkele ruimte als de woonkamer. Of laat een interieur ontwerpen je ondersteunen bij een mooi nieuw tuin ontwerp, zodat deze perfect aansluit bij je interieur en er op die manier een subtiele overgang wordt gecreëerd. Ben je eigenaar van een winkel of kantoorruimte? Ook dan kan een interieur ontwerper je helpen bij het optimaal inrichten van je commerciële ruimte.

Interieur ontwerp

Wil je graag je woonkamer een make-over geven? Of wil je zelfs je hele woning in een nieuw jasje steken? Alles is mogelijk met een interieur ontwerper in de regio Rotterdam. Hierbij wordt er natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met je persoonlijke wensen en voorkeuren. Een binnenhuisarchitect zal eerst kijken wat de mogelijkheden zijn binnen de beschikbare ruimte en het budget. Hierbij vormt een functionele indeling de basis. Zo ontstaan er werkende en prettige ruimtes, met logische verbindingen ertussen. Daarna komt de styling, waarbij de meubelen, kleuren en materialen worden bepaald. Hiermee komt alles samen tot een perfect geheel.

Tuin ontwerp

Ben je onlangs verhuisd en ligt je tuin er nogal verlaten en slecht onderhouden bij? Dan kun je de hulp van een interieurontwerper inschakelen voor een mooi nieuw tuin ontwerp. Op die manier kun je je tuin nieuw leven inblazen en met name ’s zomers lekker genieten van al het moois. Ook hierbij geldt dat er enorm veel mogelijkheden zijn, geheel afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld een terrasoverkapping, een complete buitenkeuken, een serre of zelfs een zwembad laten ontwerpen.  Op die manier wordt je tuin straks je favoriete plekje. Voor de beplanting wordt bovendien doorgaans met een hovenier samengewerkt, om zo tot een ontwerp te komen waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Commercieel ontwerp

Wist je dat je een interieur ontwerper ook in de hand kunt nemen voor een commercieel ontwerp? Heb je bijvoorbeeld een eigen winkel, een horecazaak of een kantoorpand? Dan wil je natuurlijk dat deze een professioneel, praktisch en mooi ontwerp hebben. Is dit momenteel niet het geval? Dan kan een binnenhuisarchitect je hiermee helpen. Een professioneel, passend interieur kan je merkimago namelijk versterken. Een interieur ontwerper zal dan ook zorg dragen voor een inrichting die aansluit bij de bedrijfscultuur. Zo wordt de ruimte en weerspiegeling van de missie, visie en kernwaarden van je bedrijf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *